Ocenění

Koncept značkových restaurací BUDVARKA získal prestižní mezinárodní ocenění Red Dot Communication Design v kategorii „Retail Design“ za vysokou kvalitu designu. Autorem designu je české IO Studio vedené architektem a designérem Lukou Križkem ve spolupráci s Ing. Radkem Bláhou a grafikem Janem Padyšákem.

O soutěži Red Dot

Pro profesionální hodnocení rozmanitosti v oblasti designu se Red Dot Design Award rozděluje na tři disciplíny: Red Dot Award: Product Design, Red Dot Award: Communication design a Red Dot Award: Design Concept. Soutěž Red Dot Award je jednou z největších světových soutěží v oblasti designu a organizuje ji Design Zentrum Nordrhein Westfalen. Odborná porota posuzovala nejlepší světové návrhy poprvé již v roce 1955. Název a značku ocenění Red Dot vytvořil v devadesátých letech 20. století profesor Dr. Peter Zec. Od té doby se symbol Red Dot stal vysoce ceněnou mezinárodní pečetí vynikající kvality designu. Více informací naleznete na adrese www.red-dot.org.

Budvarka – Dejvice

Wuchterlova 336/22, Praha

vybrat Budvarku

Vyberte si svoji Budvarku:

Praha
Wuchterlova 336/22, Praha
České Budějovice
Ul. Karla IV. 8, České Budějovice
K. Světlé 4, České Budějovice
Liberec
nám. Sokolovské 312/1, Liberec
Litoměřice
Lidická 58/13, Litoměřice
Zlín
náměstí Práce 2523, Zlín

VÍTEJTE VE SVĚTĚ NOVÝCH BUDVAREK!

Pivovar Budějovický Budvar přichází s novým moderním konceptem originálních pivnic BUDVARKA. BUDVARKA je značkovou restaurací českého prémiového piva Budweiser Budvar. V BUDVARCE se propojuje moderní a klasický styl. Toto spojení není založeno na kontrastu, ale naopak na harmonické shodě, což vytváří velmi originální atmosféru. BUDVARKA v praxi ukazuje, že značka Budweiser Budvar je moderní a dynamická, ale zároveň založená na tradici a pevných historických základech.

Hosté najdou v BUDVARCE výborně ošetřené čepované pivo, poctivou českou gastronomii, profesionální obsluhu a nadčasové prostředí moderní a zároveň tradiční pivnice. Tedy ideální kombinaci služeb pro příjemně strávené chvíle.

Vítejte na webu Pivnice budvarka – Dejvice

Těšíme se na vás!

Denní menu

SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Denní menu

Čtvrtek 21. února 2019
Polévka
1.0,3lKvětákový krém s vejci Alergeny: 1, 3, 7, 935 Kč 
Hlavní jídla
2.150gMyslivecká hovězí pečeně s karlovarskými knedlíky Alergeny: 1, 3, 7, 9, 10, 12125 Kč 
3.180gSteak z vepřové krkovice s pepřovým demi-glace, opékanými petrželovými brambory a cibulovým salátkem Alergeny: 6, 7, 9, 12,129 Kč 
4.180gPikantní krutí špalíčky na žampionech s jasmínovou rýží a jarní cibulkou Alergeny: 6, 7, 12,119 Kč 
5.200gUzené maso s čočkou na kyselo, kyselou okurkou a sázeným vejcem Alergeny: 1, 7,119 Kč 
Salát týdne
6.350gMíchaný zeleninový salát s balkánským sýrem, černými olivami a bazalkou Alergeny: 7129 Kč 
21. 2. 2019, 07:06 vygenerováno systémem MCA

SPECIÁLNÍ NABÍDKA

9.–24. února 2019
1.200gSteak z norského lososa pečený v sezamové krustě se smetanovými pappardelle Norwegian salmon fillet, baked in a sesame coat, served with cream pappardelle Alergeny: 1, 3, 4, 7, 9, 11,259 Kč 
21. 2. 2019, 07:06 vygenerováno systémem MCA

SPECIÁLNÍ NABÍDKA

9.–24. února 2019
1.200gSteak z norského lososa pečený v sezamové krustě se smetanovými pappardelle Norwegian salmon fillet, baked in a sesame coat, served with cream pappardelle Alergeny: 1, 3, 4, 7, 9, 11,259 Kč 
21. 2. 2019, 07:06 vygenerováno systémem MCA

Menu týdne 18. 2. 2019 – 24. 2. 2019

Polední menu podáváme v pracovní dny od 11:00 do 15:00.

Pondělí 18. 2. 2019

SPECIÁLNÍ NABÍDKA

1.200gSteak z norského lososa pečený v sezamové krustě se smetanovými pappardelle Norwegian salmon fillet, baked in a sesame coat, served with cream pappardelle259 Kč 

Úterý 19. 2. 2019

SPECIÁLNÍ NABÍDKA

1.200gSteak z norského lososa pečený v sezamové krustě se smetanovými pappardelle Norwegian salmon fillet, baked in a sesame coat, served with cream pappardelle259 Kč 

Středa 20. 2. 2019

SPECIÁLNÍ NABÍDKA

1.200gSteak z norského lososa pečený v sezamové krustě se smetanovými pappardelle Norwegian salmon fillet, baked in a sesame coat, served with cream pappardelle259 Kč 

Čtvrtek 21. 2. 2019

SPECIÁLNÍ NABÍDKA

1.200gSteak z norského lososa pečený v sezamové krustě se smetanovými pappardelle Norwegian salmon fillet, baked in a sesame coat, served with cream pappardelle259 Kč 

Denní menu

1.0,3lKvětákový krém s vejci35 Kč 
2.150gMyslivecká hovězí pečeně s karlovarskými knedlíky125 Kč 
3.180gSteak z vepřové krkovice s pepřovým demi-glace, opékanými petrželovými brambory a cibulovým salátkem129 Kč 
4.180gPikantní krutí špalíčky na žampionech s jasmínovou rýží a jarní cibulkou119 Kč 
5.200gUzené maso s čočkou na kyselo, kyselou okurkou a sázeným vejcem119 Kč 
6.350gMíchaný zeleninový salát s balkánským sýrem, černými olivami a bazalkou129 Kč 

Pátek 22. 2. 2019

SPECIÁLNÍ NABÍDKA

1.200gSteak z norského lososa pečený v sezamové krustě se smetanovými pappardelle Norwegian salmon fillet, baked in a sesame coat, served with cream pappardelle259 Kč 

Sobota 23. 2. 2019

SPECIÁLNÍ NABÍDKA

1.200gSteak z norského lososa pečený v sezamové krustě se smetanovými pappardelle Norwegian salmon fillet, baked in a sesame coat, served with cream pappardelle259 Kč 

Neděle 24. 2. 2019

SPECIÁLNÍ NABÍDKA

1.200gSteak z norského lososa pečený v sezamové krustě se smetanovými pappardelle Norwegian salmon fillet, baked in a sesame coat, served with cream pappardelle259 Kč 
Přejeme Vám dobrou chuť.

Pivní menu

Budweiser Budvar B:SPECIAL

Kroužkovaný ležák

0,5 l46 Kč
0,5 l44 Kč
0,5 l44 Kč

Budweiser Budvar B:CLASSIC

Světlé výčepní pivo

0,5 l38 Kč

Budweiser Budvar B:FREE

Nealkoholické pivo

0,5 l38 Kč

O nás

Original pivnice Budvarka Dejvice je zařízena a vybavena podle originálního návrhu pivovaru Budějovický Budvar, který postupně buduje síť značkových restaurací ORIGINAL PIVNIC BUDVARKA po celé České republice. Našim zákazníkům můžeme nabídnout vytříbená jídla ze staročeské kuchyně, velmi příjemné domácí prostředí a milou obsluhu, ale také možnost pořádání rautů a svateb.

 Mimo stálou nabídku zařazujeme speciální akce, které se řídí aktuální nabídkou dodavatelů a ročním obdobím. Nejoblíbenější jsou vepřové hody, speciality ze zvěřiny nebo steakové dny.

Celý prostor je vhodný pro rodiny s dětmi, pro které je připravena speciální kategorie menu. 

 Restaurace je plně klimatizována a pro letní měsíce je připraveno příjemné posezení na zahrádce.

Personál se domluví anglicky a německy. 

 

Otevírací doba

 Po-Út

11.00-23.00

St-So

11.00-24.00

Ne

11.00-23.00

Fotogalerie

nahoru